torsdag 21 oktober 2010

Måltidens Dag idag! Hur firar ni? Med en axelryckning kanske? #Matdag

Nära på att missa denna Måltidens Dag 21 oktober.

Hur firar ni? Just ja, tänkte så - inte alls. Samma som här då..?

--

Uppdatering: Jodå, lite fira blev det! Provsmak av julöl, julmust, julfil, pepparkakor och apelsiner som efterrätt :)

8 kommentarer:

Görel sa...

Hade ingen aning. Men åt kantarellmacka (på vitt rostebröd, huga!). Gott!

Det var fryskallt i skogen vid hundpromenaden men kantarellerna var fortfarande helt ok, bara lite stela. Resten ligger o torkar på en tidning.

Görel (ganska irriterad) sa...

Förlåt att jag säger det, men vilken otroligt jobbig kommentarsfunktion du har! Den kommer inte ihåg mig, och när jag försöker kommentera via Facebook så går det åt h-e. Det uppmuntrar inte till dialog direkt ...

Ellen sa...

Åh... nu blev jag faktiskt lite sugen på juligheter...pepparkakor... mmm. Men jag ska hålla på principerna och vänta till november åtminstone.
Vad är det för julfil? :)

@Receptomaten sa...

Kantarellmacka - åh... *avis*

@Receptomaten sa...

Auth. via Open-id?
Vet fler som har strul just med Open-id som autentisering på olika sajter. Jag har själv problem med Open-id och har helt sonika slutat använda det på andra bloggar när jag kommenterar.
Tipset från mig är att du grejar ett konto på Disqus, det tar 30 sekunder och du får flera fördelar av det, tex att du ser när jag svarat på direkten utan att behöva kolla då och då... :)

Görel (ganska irriterad) sa...

Grejen är att för mig är Disqus nåt väldigt apart som jag inte sett nån annanstans än hos dig. Och jag har inte lust att regga mig på ytterligare ett av alla miljoners konton som finns "därute".

@Receptomaten sa...

Julfil eller som det egentligen står på paketet - "fil pepparkaka". Riktigt god med lite extra pepparkakssmul i :) Det blev efterrätt idag!

@Receptomaten sa...

Du ska inte behöva registrera dig på Disqus, det gör du bara om du vill ha koll på ev. svar där du har kommenterat utan att behöva gå tillbaka till sajten som ett exempel.
Disqus ska bara fungera, något är knas det förstår jag och jag ska dyka djupare för att se vad det är som krånglar. Skicka gärna ett mail till mig vid tillfälle med detaljerna.
Disqus är en stor produkt som kommer bli mer vanligt även hos oss som är små på nätet. Disqus har funnits sedan 2007 och är något som tex Washington Post, CNN, Bonnier, Sydsvenskan och Veckans Affärer har anammat bland 500.000 andra sajter hittills.