En hälsning från vännerna på Barilla: “I morgon måndag är det internationella pastadagen! Smygstarta firandet och laga en smakrik och färgglad pastarätt med Tortiglioni, kyckling och paprika – en rätt perfekt för lata söndagar!”
4 portioner:
350 g Barilla Tortiglioni
300 g tomater
200 g kycklingbröst
1 dl vispgrädde*
150 g gul paprika
150 g röd paprik
60 g lök hackad
3 msk olivolja
Salt
Peppar
Gör så här:
Skär kycklingen i bitar och bryn dem i olja i en stekpanna. Fräs löken i olja i en annan stekpanna. När löken är brynt, lägg i stekpannan med kycklingen. Skär paprikorna och tomaterna i bitar och lägg i dem. Smaksätt med salt och peppar. Koka Tortiglionin al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med paprika- och kycklingsåsen.
*För en krämigare sås, tillsätt 1 dl grädde när salt och peppar adderas och låt koka in.
2 kommentarer:
Visserligen verkar det där jättegott men det är inte därför jag skriver utan för att jag undrar vem som vann din tävling? Vem fick den äran?
När jag fått "go" från E-lux & vinnarna att publicera deras uppgifter, då :)
Skicka en kommentar