Scans julskinkeskola, här får du se hur det går till och varför skinkorna är så olika. Dessutom en hint om viken del som är den bästa att hålla utkik efter när julskinkan ska handlas!
Jag fick se detta live tidigare i höst och filmade med mobilen, det blev så skakigt och dåligt.. :(
Men se här vad som dök upp!
4 kommentarer:
Vilken del ger den finaste skinkan? Bra film.
Jamen, det är ju så tråkigt när det blir fel. Min kamera som visade halvt batteri laddade ur efter tre bilder på gårdagens event, sedan pajade min penna och så fick vi ingen middag. Till råga på allt, när jag väl kom tillbaka till hemmets trygga boning så hade sonen låst in mina nycklar och stuckigt ut- trots han lovat att vara hemma. Då hade någon annan gärna fått vara mig en sund :)
Hare bäst!
/Moma
Bra fråga, det beror väl på smak & tycke.. Men vilken del görs gourmetskinkan av? @Scanab? *nyfiken*
Scan Gourmet julskinka är en rundskuren bakbit utan svål. Den säljs färdigkokt och utan spad. Formen på julskinkan är den klassiska, lite oval och rund. Den vann även guld på chark-sm 2010.
/Laila, Scan
Skicka en kommentar