onsdag 10 november 2010

Knuff: Morsan o Farsan på nätet efterlyser dig som matbloggar!

Hej! Maria från Morsan o Farsan på nätet här!

Det känns oerhört kul att få att presentera Morsan o Farsan här på Spisat.se och få dela med oss av vår idé och vad vi gör för att hjälpa unga!

Vi har startat en hemsida för unga som har eller ska flytta hemifrån - Morsan o Farsan på nätet.
Försäkringar, hur du gör en budget och matlagning som inte är det lättaste, så vår tanke är att samla all information på en plats för att underlätta det.

Bakom sidan står vi, fyra stycken entreprenörer som studerar tillsammans och det var just genom en uppgift i skolan som Morsan o Farsan kom till. Vi gjorde en målgruppsanalys och kom fram till att målgruppen var intresserade och saknade en sådan sida som kunde samla all information.

Vi har sex stycken profiler som står i fokus på sidan och som vi får lära känna genom videoklipp. De delar med sig av sina erfarenheter och tips, men visar också hur du klarar dig i ditt hem. Vi syntes nyligen i Gomorron Sverige i SVT, http://svtplay.se/v/2203225

Just nu samarbetar vi även med olika matbloggare som kan inspirera unga att laga mat. Det får gärna vara något som är lättlagat och passar deras typ av budget.
Om du är intresserad är det bara att höra av sig till mig på maria@morsanofarsan.se och berätta lite om din blogg!

Hälsningar,

/Maria Stroka

www.morsanofarsan.se
@morsanofarsan på Twitter

4 kommentarer:

Tina sa...

Vilken kul grej! Bra initiativ!

Alma Mater sa...

Kul grej! Hade hängt på med mi blogg som ju inriktar sig en hel del på de som inte är vana i köket men jag hinner inte som det är nu. Flyttstök. Bök!
Du fick en award av mig nyss! Japp!

Mikkan sa...

Bra där, kari!

@Receptomaten sa...

Knuff! @Morsanofarsan behöver vuxenstöd - en liten idé kanske du har? Mest om mat men annat är lika välkommet :)