söndag 28 november 2010

Tema skräck - veckans #Fototriss

Haver man eller kvinna för mycket av dessa drycker kan morgonen efter vara fylld av skräck.

 

Trisslogga

22 kommentarer:

MT sa...

Jag blir åtminstone rädd av det där med renhornen :D

Pierre Pocs sa...

Underbart läskiga snapsar! Blev riktigt nyfiken på den läbbiga kråkbärssnapsen ;)

Birgitta - foto CHIP sa...

Ja de ser onekligen lite skräckinjagande ut :)

http://fotochip.blogspot.com/2010/11/fototrissskrack.html

Hans af Ekenstam sa...

Var har du hittat dessa, blir ju nyfiken. som sagt julborden kan vara en skräck dagen efter.

Nina Sommar sa...

Hu, så läskigt! :-)

Anette74 sa...

Ja, det skal være sikkert og visst ;)

www.barnenshjaltar.blogg.se sa...

Haha, ja det är väl det minsta man kan säga :-)
http://barnenshjaltar.blogg.se/2010/november/fototriss-skrack.html

kristerbook sa...

Finns allt för många som upplever skräck samtidigt som andra inmundigar det också...

@Spisat sa...

Här :)) Stockholm / Djurgården / Gröna Lund / Tyrol / Julbord -> http://www.spisat.se/2010/11/tyrols-vilda-julbord-i-bilder-grona.html

@Spisat sa...

Här :)) Stockholm / Djurgården / Gröna Lund / Tyrol / Julbord -> http://www.spisat.se/2010/11/tyrols-vilda-julbord-i-bilder-grona.html

@Spisat sa...

Här :)) Stockholm / Djurgården / Gröna Lund / Tyrol / Julbord -> http://www.spisat.se/2010/11/tyrols-vilda-julbord-i-bilder-grona.html

@Spisat sa...

Ja den var inte dum alls, helt osötad, nästan spritig men ändå lätt att få i sig ;) Färgen är rubinröd och doften neutral. Passade grymt bra till rökt kött som renhjärta.

@Spisat sa...

Ja den var inte dum alls, helt osötad, nästan spritig men ändå lätt att få i sig ;) Färgen är rubinröd och doften neutral. Passade grymt bra till rökt kött som renhjärta.

@Spisat sa...

Ja den var inte dum alls, helt osötad, nästan spritig men ändå lätt att få i sig ;) Färgen är rubinröd och doften neutral. Passade grymt bra till rökt kött som renhjärta.

Ax sa...

Rolig tolkning och väldigt fina bilder!

AX

Richard sa...

Så smakade du på dom eller blev du för rädd? ;)

@Spisat sa...

Vet inte hur ni gör i Australien till julbordet men när vintern ramar in .se och go maten serveras då är alla snapsar välkomna ;) Jo då, allihopa smakades för att svara på din fråga :D

Misswhatsit sa...

Helt klart riskabelt om doseringen blivit för hög. Annars kan det ju vara spännande att smaka lite.:) Snygga etiketter.
Ha det gott!

Kerstinsfoto sa...

Ja det kan bli farligt det där. Vilka snapsar du har hittat. Är det egenproduktion kanske? ;)

Isklockan61 sa...

Ha ha ja en riktig ångestskräck , kanske. Jätte fina flaskor. Lena/isis

Jahhollis sa...

Sådana exotiska blandningar ska man kanske vara försiktig med. :-)

@Spisat sa...

Nope, inte hembubblat, inte hembränt heller.. ;) Snapsarna är dock hantverk från Vilhelmina / Tyrol :)