fredag 19 november 2010

Veckans bästa - axplock, #bloggkärlek och följa John på Twittervis - #FFSE

  • För precis en vecka sedan vann Kaffekokarkokboken Det Stora Matbloggpriset - grattis ännu en gång till Katja! #FFSE
  • Kaffemaskinen blir årets julklapp - “Espressomaskin – Med eller utan kapslar, manuell eller automatisk. Espressomaskinen är en produkt som gjort att konsumenter verkligen fått upp ögonen för vitvarubranschen.” Elektronikbranschen

Circolo

2 kommentarer:

Momaskitchen sa...

Bästa ReceptOmaten/Spisat/Kari- vår snabba uppdaterare i matcyber!
Kärlek- I like<3!

Alma Mater sa...

Love to you to! Vi har nog ett evigt kärleksförhållande, du och jag! Du är min första och bästa men aldrig sista, bloggkärlek! Ja, jag har andra bloggkärlekar bredvid dig men du är mitt allt, min stjärna, min mentor och den jag vänder mig till när det blåser kallt. Du vet!