torsdag 13 januari 2011

Garlic Card 2.0 - när enkelt blir ännu enklare

Smart eh? Att riva vitlöken är smart, själva har vi en rivare i porslin men den här verkar ännu mycket enklare..


Någon som provat just denna?

8 kommentarer:

Camilla K sa...

Det verkar jättebra, men jag (liksom du) har en rivare i keramik så det känns lite onödigt. Den är ju himla bra den också! :)

Momaskitchen sa...

Serdu, jag gillar inte att riva, det fastnar så mkt lukt på fingrarna... och jag är för lat för att dra på mig handskar. Jag har ett zestjärn som man kan riva vitlök med också i fall man önskar rivet, fast jag tycker mer att press is the shit :-)!
Lööv

Alma Mater sa...

Jag gillar min i porslin precis som du :)
Fast det var ju inte det du frågade. Nä, det har jag inte. Fast du frågade ju inte heller vem som INTE provat så ... jag står över att svara ;)

Herman sa...

kanske pragmatiskt men vitlök behandlas med kniv eller riv, någon som provat elefantvitlök.Fick en smått religös vitlöksupplevelse när jag stekte skivorna i smör.
Elefantvitlök är en mild variant av vitlök i jätteformat.Klyftorna väger upp till 300 gram. provencale hardcore:) //Herman

@Spisat sa...

Vitlök i 300g & ett stycke?! Wow, provencale hardcore är bara förnamnet! :D Elefantvitlök, var köper man det tro?

Herman sa...

jag köpte genom sounda (restaurang grossist) jepp dem var brutala men sjukt goda. Skall kolla upp...MAn får väl nöja sig med solovitlök så länge....Garlic rules:)

@Spisat sa...

Ska hålla utkik - tack för tipset!

@Spisat sa...

Carlic Card 2.0 - ping @Stora_Essingen