fredag 14 januari 2011

Ofräscht och lite äckligt - kalkonkorv / salami. Årets första sågning och bottennapp!

Kalkonsalami är en höjdare på hempizzan, frukostmackan och rätt in i munnen - alla i familjen gillar’t och dessutom till ett bra pris på affären. Ända tills nu.

Sista skivan eller två sista dryper av blodfärgat konserveringsmedel. Blörk. Tack men nej tack, så här får det inte se ut.
Efter nästan tre år är förhållandet med Qibbla Halal över.

6 kommentarer:

Alma Mater sa...

Du skola icke ändå köpa halal-kött!
http://politisktinkorrekt.info/2010/07/24/halalslakt-sa-gar-det-till/

Alma Mater sa...

Förlåt! Borde varnat för starka bilder!

@Spisat sa...

Slaktmetoden är godkänd i Sverige med en stor skillnad, djuret är inte vid medvetande vid ögonblicket för slakt.
Ingen slakt är trevlig oavsett tillvägagångssätt tyvärr.
--
Jag tog bort länken då jag anser att den inte tillför något till ämnet.

Alma Mater sa...

Förlåt om du tycker jag gick över någon gräns!

Alma Mater sa...

Eller snarare: Jag förstå varför du tog bort länken jag lade in. Borde ha tänkt före men det gör man inte alltid. Sorry!

Alma Mater sa...

Tänka att så många äktenskap som från början verkade lovande tar slut med blod, svett och/eller tårar!
Du får säga; vila i frid!
Mister du en står dig tusen åter!
;)