fredag 25 februari 2011

Enkelt och viktigt i köket: Skärbrädan - Gripper ligger stilla i våt & torrt. #mbkt

En bra skärbräda är en som både är tung och ligger stilla, som inte tar åt sig smaker och tål att ligga blöt, dessutom är fri från bisfenol A (BPA).
Bara att skärbrädan ligger stilla nog så viktigt och gör den det utan en snuskig disktrasa under har man redan ett leende på läpparna i köket.

Gripper Våra vänner på Ninasmat.se hörsammade vår vädjan inför starten av deras köksbod och nu är just dessa skärbrädor en av de mest populära produkterna i butiken! En sak som är säker - nu blir det inte fler av Ikeas skärbrädor, hur billiga de än må vara.

Apropå Ikeas, en halkfri Gripper är dessutom något större, man tänker inte på det innan skärbrädan väl ligger på bänken men de ca 2½ + 4 centimetrarna extra ger en känsla av välbefinnande.
Nä gott folk, hur man än vrider och vänder på kronan så är det ju så att man får det man betalar för, har man dessutom huvudet på skaft och älskar smarta grejer i köket - då är detta något som kommer till nytta varje dag.

Betyg? Högsta tänkbara. Minst.
Långtest påbörjat.

3 kommentarer:

Camilla K sa...

Har funderat på att klicka hem ett par stycken ett antal gånger...men än så länge har snålheten hindrat mig. Ska nog ta mig en funderare på nytt! Tror säkert de är kanonbra!

@Spisat sa...

Du om någon vet med dig att ha bra prylar i köket.. - eller har jag fel? ;) *nänä försök inte* Trevlig helg & kram!

@Spisat sa...

Måste skryta & tacka; Hörni @Ninasmat - jag är så ¤#¤"% grymt nöjd med era skärbrädor! Används varje dag 3-4 gånger och precis vid varje tillfälle känner jag ett fånigt belåtet leende inombords :D
Kökspryl att älska!