torsdag 17 februari 2011

Husqvarna Premium 1689 - drömmen för proffsiga hemkockar. #Matnytt

Husqvarnas nya produktserie Premium 1689 sätter en ny standard för precision och prestanda i hemmaköken. Teknik och funktionalitet hämtad från de professionella köken i kombination med ett intuitivt och kraftfullt användargränssnitt ger användaren större möjligheter till kulinariska kreationer än någonsin tidigare.

I Husqvarna Premium 1689 ingår bland annat:

  • Ångugn med lågtemperaturfunktion
  • Pyrolysugn som gör det enkelt att hålla ugnen ren
  • Kyl / frys med automatisk avfrostning och högre luftfuktighet som gör att råvaror håller sig fräscha längre
  • Spisfläktar med automatisk fläktfunktion
  • Exklusiva spisar med bättre insyn och dubbelugn
  • 3D-ramar till inbyggnadshällar för ökad flexibilitet och stil
  • Kompaktugn med både varmluft och micro
  • Helautomatisk inbyggnadsespresso

Professionell inspiration

För matlagningsintresserade är kvaliteten på råvarorna A och O. För att kunna bäst ta vara på högkvalitativa råvaror har Husqvarna Premium 1689 hämtat funktioner och inspiration från produkter i
professionella kök. För kockar har ångugnar länge varit förstavalet tack vare deras förmåga att förstärka smak och samtidigt bevara färger, texturer och vätska hos råvaran. I Husqvarna Premium 1689 är ångugnen mer avancerad än någonsin. Till exempel har den en specialfunktion för tillagning på låg temperatur vilket hjälper användaren att laga mat som ett proffs samt en matlagningstermometer som ger fullständig kontroll. Induktionstekniken som också är hämtad från det professionella köket har vi uppdaterat på våra nya hällar.

 
Om Husqvarna

Husqvarna grundades 1689 som en vapenfabrik för kronan. Redan då var precision, kvalitet och detaljfokus i tillverkningen en nödvändighet. Under de drygt 300 år som gått sedan dess har produktionen förändrats men traditionen av att tillverka högkvalitativa precisionsprodukter lever vidare och är i och med lanseringen av Premium 1689 starkare än någonsin.

Läs hela pressreleasen här.

2 kommentarer:

Jessica Sundberg sa...

Trist att du kände dig sjuk. Det var annars två trevliga events. Men det kommer fler tillfällen :-)

@Spisat sa...

Japp!