onsdag 16 februari 2011

Lika älskad som omdiskuterad - Fun Light. #Matnytt

Det räcker med att säga FUN LIGHT så är man i hetluften.
Bra, då kör vi :D

Ur ett rent smakperspektiv är kiwi och grönt te en höjdare, blanda den 1+8 (istället 1+9) och servera ur ett högt glas med is så sitter nya Fun Light som en sportkeps - riktigt god, fräsch och vuxen. Bra jobbat!

Smaken i Taste of Summer kommer från naturliga aromer och extrakt av grönt te och färgen från klorofyll och växten safflor, en tistelväxt som använts för färgsättning av mat sedan antiken. Samtliga smaker från Fun Light innehåller idag enbart naturliga aromer och färgämnen.

Och nu till frågan, jag vill ha FUN men inte light - när får vi se en sån produkt i butik? Det råder torka på kul och spännande smaker i safthyllan i övrigt.

3 kommentarer:

Mårtenssons kök sa...

VIll oxå ha FUN men gillar inte light... men vet att barn med diabetes är överlyckliga att de oxå kan dricka saft!

@Spisat sa...

Det var en bra vinkel, har man inte diabetes i sin närhet tänker man inte så. Alls. Tack!

Momaskitchen sa...

Nä, jag vill inte heller ha aspartam eller liknande. Jag dricker sällan saft, men det finns en engelsk (tror jag) saft i fin flaska... fasiken, jag minns inte vad den heter men den var god. Jag testade någon variant av blodgrape (tror jag)... Ja, det var inte mycket jag mindes idag! Men de finns färdigblandade också på små flaskor... Någon annan kanske vet vilken saft jag svamlar om..?
Trevlig helg på re!
Lööv