onsdag 2 februari 2011

Samtliga finalister i Årets Kock 2011 - Ericsson Globe Stockholm torsdagen den 3:e februari. #Åretskock

Vem blir Årets Kock 2011?

08.00 Första finalisten startar och följs av en ny startande varje kvart.
11.00 - 12.15  Presentation tävlingsuppgift 1: Råvarukorg, personligt recept på en modern restaurangrätt.
13.00 - 14.15  Presentation tävlingsuppgift 2: Huvudråvara lamm, modern restaurangrätt. 
ca 16.00 Prisutdelning vid tävlingsköken. Årets Kock 2011 koras.

Läs mer på Årets Kock och följ med på Twitter i taggen #Åretskock / #Aretskock via din klient eller på Twingly Live (för dig som inte twittrar men är nyfiken).

Klicka på resp. namn för detaljer & recept.

Tomas Diederichsen, Ulfsunda Slott, Bromma | Stockholm
Start: 08.00 Klar 1: 11.00 Klar 2: 13.00

Daniel Räms, Räms Mat & Gastronomi, Kungsholmen | Stockholm
Start: 08.15 Klar 1: 11.15 Klar 2: 13.15

Filip Fastén, Le Rouge, Gamla Stan | Stockholm
Start: 08.30 Klar 1: 11.30 Klar 2: 13.30

Jakob Lells, Skanörs Gästgifvaregård, Skanör | Vellinge
Start: 08.45 Klar 1: 11.45 Klar 2: 13.45

Robert Hedman, Hufvudsta Gård Mat & Möten, Solna | Stockholm
Start: 09.00 Klar 1: 12.00 Klar 2: 14.00

Klas Lindberg, Klas Lindberg Mat & Vin, Hägersten | Stockholm
Start: 09.15 Klar 1: 12.15 Klar 2: 14.15

Foto: Evelina Bodare / ÅK Tomas Diederichsen, Filip Fastén, Daniel Räms, Klas Lindberg, Jakob Lells och Robert Hedman
Foto: Evelina Bodare / ÅK

Inga kommentarer: