tisdag 1 februari 2011

Snabbtest: Tomatsoppa - Soup in a Cup från Arla/Kelda. #Matnytt + mat på språng

Arla / Kelda Soup in a Cup tomatsoppa. 2-3 min i mikron till pling & 3dl (mer än man tror). Pris 20-25kr.

Snabbtest och ett snabbt betyg blir då tre smakjägare av fem möjliga.
Vad saknas? Jo, en näve fruktkött (tomat är en frukt, eller hur var det nu?) hade varit gott då soppan utan krutonger är helt slät.

Nu är tomatsoppan slät så varför inte skicka med ett lock så att soppan går att dricka on-the-go? Krutongerna kan man knapra vid sidan om.

Ps. Glöm inte skeden.

5 kommentarer:

Momaskitchen sa...

Lustigt, stod just och spanade på den här om dagen och undrade varför man skulle köpa den i stället för deras andra soppa på 5 dl för 25-30 spänn. Är det samma smak på den här som på Keldas andra tomatsoppa (den första som kom)?

www.barnenshjaltar.blogg.se sa...

Sparrissoppan och thaisoppan var fantastiskt goda för att vara snabbsoppor. Förvånad faktiskt. Sonen gillade tomatsoppan men tyckte det var för lite krutonger ;-)

@Spisat sa...

Kan det vara denna du tänker på? Eller finns det fler? http://www.spisat.se/2009/09/fardiglagad-tomatsoppa-kelda.html

Jag tror att dessa produkter är formade för olika konsumenttyper, tetran för sådana som oss (även om vi helst lagar själva) och muggen i detta inlägg är för dem som är något yngre och/eller har ett behov av en snabb måltidslösning.

@Spisat sa...

Ah, då måste vi smaka mer :) Förstår sonen, krutongerna är inte många..

@Spisat sa...

Nysmakat: Soup in a Cup - Sparris. Smaken är som baken, denna var inte i min smak.. Söt, sliskig med smak av plast(?). En smakjägare i betyg.