fredag 25 februari 2011

Sockerknarkare!? Snart går det svenska smågodiset (och snuset) på export. (och dö ska vi göra allihopa) #Matnytt

Sverige är ett driftigt land, vi ska inte bara vara stolta över vår Absolut Vodka utomlands, snuset är på väg till EU som det verkar och nu ska det svenska lösgodiset lanseras lite här och var. Det är ju alldeles ypperligt, även det lilla enkla från Sverige kan glädja fler!

Låt pessimisterna hålla på, sprit är farligt och snus är dumt - och nu ska världen bli sockerknarkare på svenskt vis. Svenska vapen dödar och det dör formodligen folk varje dag i svenska bilar från Volvo och Saab. Hualigen. 

Trevlig helg och njut av livet, det blir inte bättre än så här :) 

 

 

 

5 kommentarer:

Alma Mater sa...

*haha*
Det är så rätt! Hoppas bara att de andra länderna inte tar efter på vad sätt hygienen för smågodis handhas här!

@Spisat sa...

Ska det vara hygien också? ;) *Oh fy fanken*

Joakim Fardig sa...

Hej!

Bra och roligt skrivet.

Den där snobbiga elitismen som Mats-Eric Nilsson och hans anhang av mattalibaner står för ger mig iskalla rysningar längs ryggraden. Vanliga Svenssons måste ju vara dumma i huvudet som ger sina barn och sig själva vanligt plockgodis. Förstår de stackarna - alltså vanliga Svenssons - inte sitt egna bästa, liksom.

Ha De Gott / Joakim

@Spisat sa...

Haha, där har vi dagens ord: Mattalibaner :D

Joakim Färdig sa...

Hygienen har mindre betydelse för produktsäkerheten då lösgodis är en lågriskprodukt eftersom bakterier vantrivs på godis. Och just av denna anledning tillåts öppen hantering av denna produkt.