onsdag 16 mars 2011

Knuff: Vardagsmaten.se - din hjälpreda i vardagen! Hemköp & Willys satsar stort med känd matbloggare!

Hell hour. Vi är där allihopa då och då. Klockan gick snabbare än förväntat och alla magar i familjen skriker efter mat. Klockan tickar och du förbannar dig själv över matplaneringen som är noll. Okej, pasta och färdiglagade köttbullar - 15 minuter med hjälp av vattenkokaren.
Varken kul eller gott.

Vår matvän Sanna är matredaktör i ett projekt för att underlätta och rent av hjälpa med planeringen av maten. Så här beskriver Sanna Vardagsmaten:

Vad? Vardagsmaten är det första verktyget som på riktigt gör det enklare att matplanera. Enklare att välja recept, handla, laga och äta god nyttig mat varje dag. Lugnt och skönt i köket med smart matplanering. 

Hur? Vardagsmaten.se hittar du allt som behövs för att hjälpa till med den kritiska efter-jobbet-maten eller paniklunchen mellan dagishämtning och fotbollsträning. Här får du goda recept för en hel vardagsvecka samlade tillsammans med en smart inköpslista för alla aktuella ingredienser – tydligt uppdelade efter butiksområde. Till detta är dessutom alla aktuella rabatter och erbjudanden hos Willys och Hemköp automatiskt kopplade.

Varför? Att matplanera har många fördelar. Du behöver inte komma hem alldeles för sent och stirra hungrig in i kylskåpet för att förgäves önska att en matidé plötsligt uppenbarar sig. Du vet nämligen redan vad du skall laga. Du har redan rätt ingredienser hemma. Du har dessutom köpt dom till ett bra pris. Att du sedan handlar mindre, får ut fler måltider och kastar mindre mat är en trevlig bonus.

Och sen då? Vardagsmaten.se som matplaneringsverktyg är också förberett för att du som användare enkelt skall kunna lägga till dina egna recept eller recept du hittat på andra platser, rakt in i Vardagsmatens kokbok. Ett snabbt och smidigt sätt för dig som användare att samla alla dina recept på ett ställe och dessutom få dina recepts olika ingredienser direkt kopplade till din smarta inköpslista.

Laga gott och spara pengar med Vardagsmaten.se helt enkelt! På Facebook hittar du Vardagsmaten här.

3 kommentarer:

@Spisat sa...

Uppsnappat: "Premiärtävla och vinn resa, hotell och biljetter till Eurovisionfinalen. http://bit.ly/dWSwcQ RT:a gärna #mel2011" via @Vardagsmaten på Twitter

Christer sa...

Sedan igår finns nu även Vardagsmaten.se som app till iPhone!

Elin sa...

 Nu finns vardagsmaten.se också som app för iPhone! Den finns i App Store, sök på vardagsmaten. Hjälper dig att matplanera och få inköpslistan direkt i mobilen.

Hälsningar Elin på Axfood