Böcklingpastej. Plötsligt så dök böcklingpastej upp i huvudet och jag frågar mig själv varför jag inte ätit det på minst 10 år?
Det är ju tokgott. Böckling i alla former är strålande bra mat!
Knäckemacka med smör och böcklingpastej - mums!
Nu när jag ändå är inne på ämnet böckling, en av mina allra första bloggposter och recept på denna sajt:
- Böcklingröra på gubbens vis - 2007(!) Denna enkla anrättning måste ju perfekt att göra på Biggans Böckling-Pastej!
Mer om böckling nu när strömmingen snart går in i skärgården:
- Hur silver blir till guld - mitt bidrag till Food Trend Blog Week precis för ett år sedan.
- Perfekt böckling - hemrökt så klart :)
- Hur den blev perfekt - mina minnesanteckningar.
Nu kurrar det ordentligt i magen av denna nostalgitripp!
-
6 kommentarer:
Ulrika sa: "Den där är böcklingpastejen är beroendeframkallande! Underbart god. Och fin tub också. Brings back old memories..."
http://twitter.com/UlrikaSten/statuses/48398687528960000
Vansinnigt gott! Fast jag saknar "plastkorven" en aning. Det är lite trögt att få pastejen ur tuben.
Kanske en sån däringa klämma/snurra skulle vara något för dig?
Trevlig helg i lövhögen :)
Biggans Biggans Biggans - argbiggans? Nää... Inte har William Shakespeare med detta att göra?
Kan varmt rekommendera böcklingröran på gubbensvis till bakad potatis! Bra pris på bakpotatis i min butik och 8 stora böcklingar blev middag till 3. TACK!
Bakad potatis, här kan vi tala om en bortglömd klassiker! Roligt att du återkopplar och berättar, det uppskattas! Tack och gör gärna det igen :)
Skicka en kommentar