Bonusmat, dvs matrester ska man vara rädd om. Nästan allt smakar lite bättre efter en natt i kylskåpet, smakerna tjänar varandra och kärlek uppstår.
Gårdagens potatismos förvandlas till gyllene kroketter - eller nästan kroketter, moset innehöll generösa mängder vispgrädde och smör.
Mer bonusmat, helgens köttexperiment i vin och Coca-Cola och såsresterna på krokett[valfritt ord] var inte alls dumt, riktigt gott! Kika en gång till på bilden - någon mer som tänker på 1970-talets läckerheter?
Bonusmat, #latmat och inte alls en köttfri måndag som det var tänkt. Jaja.
Och jo, den bruna maten hittar du här.
-
3 kommentarer:
Den Bruna Maten var hysteriskt rolig, tack för tipset!
Ett guldkorn i brunt ;)
Aha, där har vi förklaringen till potatiskroketter som sjunker ihop! Intressant!!!
tycker Dillen
Skicka en kommentar