måndag 28 mars 2011

Potatiskroketterna som misslyckades & #middag - den bruna maten.

Bonusmat, dvs matrester ska man vara rädd om. Nästan allt smakar lite bättre efter en natt i kylskåpet, smakerna tjänar varandra och kärlek uppstår.

Gårdagens potatismos förvandlas till gyllene kroketter - eller nästan kroketter, moset innehöll generösa mängder vispgrädde och smör.

Mer bonusmat, helgens köttexperiment i vin och Coca-Cola och såsresterna på krokett[valfritt ord] var inte alls dumt, riktigt gott! Kika en gång till på bilden - någon mer som tänker på 1970-talets läckerheter?

Bonusmat, #latmat och inte alls en köttfri måndag som det var tänkt. Jaja.
Och jo, den bruna maten hittar du här.

-

3 kommentarer:

Momaskitchen sa...

Den Bruna Maten var hysteriskt rolig, tack för tipset!

@Spisat sa...

Ett guldkorn i brunt ;)

Fröken Dill sa...

Aha, där har vi förklaringen till potatiskroketter som sjunker ihop! Intressant!!!
tycker Dillen