I dagens avsnitt av “Den Bruna Maten”:
I huvudrollen: Herr Crock-Pot - Han föddes i USA 1971. Ja, alltså inte just det här exemplaret.
Statisterna: 2 msk olja, lök, morot, selleri, syltlök, vildoregano, salt & peppar.
Special guest: Jaba De Hutt in da net. 1301 g muskler. Flingsalt uppe på flinten.
Under fem timmars inspelning av dagens avsnitt pottan gör vi andra isglass förståss!
När man jobbar mycket med film tappar man lätt färgseendet. Orange & camo är mina favoriter.
Jaba De Hutt har nu verkligen blivit just nätt, 750 g återstår efter fem timmar. Nu får köttet vila och skyn ur pottan reduceras tillsammans en dutt björnbärs balsamico och mot slutet en rejäl dos av grädde. Av med nätbrynjan och till skivningen med Jaba.
The End.
- -
Fult men fantastiskt gott.
10 kommentarer:
Fantastiskt ! måste köpa mer stek :)
Det jag undrar är var de dära isglassformarna kommer från? :)
*LOL*
Meh, missade jag skriva det?
Ninasmat.se skickade dessa till som present när jag firade fyllare 24 bast :D
Tack för påminnelsen, det är ju dax för hemcalippo nu! :D
24 vad dåligt vi räknade tyckte det var fler klubbor vi skickade men vi börjar bli så gamla ju :)
Stor familj - många klubbor :D
Faktiskt finns det klubbor kvar, om det är ngt positivt eller neg vet jag inte.. ;)
Måste kolla in men allt utom mat & kläder till ungarna är typ bortprioriterat för tillfället. :( The joy of being arbetslös liksom.
Men glass är mat. Dessutom råkar jag veta att dina småpumor gillar mat, jag menar glass :)
Nu inspirerade du mig till ett långkok...det där såg väldigt gott ut...
/Rune
Härligt :))
Skicka en kommentar