Vi är många som trivs i det goda, antingen som en del mitt i smeten eller som en av beundrarna.
Idag hände det något spännande, Fazer Group köper bröd- och konditorproffsen Gateau. Detaljerna om förvärvet hittar du här.
“En bok om människorna, traditionerna och hantverket. En berättelse om passionen för bröd, bullar och bakverk. Med tips och inspiration för den som bakar hemma.”
Två klassiska gottisar - vem blir inte lite smålycklig över en jäskorg fylld med detta?
Det här är ett glas kaffe. Espresso Marianne för att vara exakt. Enkel att göra!
Ingredienser för en portion:
1 st dubbel Espresso (knappt 1 dl)
1 st Marianne
½ tsk socker
2 msk vispgrädde
Gör så här:
- Krossa Marianne i en mortel, tillsätt socker och rör om
- Vispa grädden till knappt ringelbar konsistens
- Värm kaffeglaset / muggen i mikron
- Lägg Mariannesmulet i botten och toppa med Espresson
- Rör om försiktigt med skaftet på en sked så inte creman försvinner
- Klicka på vispgrädde och servera genast
-
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar