torsdag 21 april 2011

ITS AB - köksmaskin, grytset & bestickset.. Varningsklocka!?

ITS AB i Borlänge (med ny hemsida nettpris.eu och nettpris.se) är ett företag som verkligen har billiga priser. Vad sägs om en köksmaskin för 990 SEK som kostat nästan 6000? Eller ringer det en varningsklocka nu?
ITS AB kksmaskin grytset bestickset ITS AB (Nettpris) finns med på Rejta.se - läs noga om du fungerar på att beställa något. Googla ITS AB också. Erbjudandet dyker upp i olika tidningar, fackliga medlemstidningar mm och har så gjort under några år.
http://www.kollega.se/index.cfm?c=13429
http://www.kollega.se/index.cfm?c=10977
http://www.kuriren.nu/nyheter/default.aspx?articleid=5725158
-
Inlägget uppdaterat senast: 20121217

69 kommentarer:

Sussiel sa...

Bra varning. En vän köpte besticken och blev besviken. Skickade tillbaka och fick stå för frakten båda vägarna för flera hundra kr.

@Spisat sa...

Dubbel frakt?! Får man ens göra så..? Ja det här företaget verkar leva på kanten öht..

Ninasmat David sa...

Vad man får och vad man gör två olika saker.
Finns väldigt många företag som ej vet vad kundservice är.

Magnus E sa...

Den här artikeln uppskattades, vi har funderat på både bestick och grytset väldigt länge nu.

@Spisat sa...

Inläggsnytta - dagens nyord? :)
-
Kolla Ikeas 365+ serie, perfa prylar i en barnfamilj.

Magnus E sa...

Perfa, ska ha den i åtanke. :)

Kouckek Kk sa...

deta företag är inte särjös akta dig

Marianne Borg sa...

Skulle vara roligt att få en kommentar från någon som köpt köksmaskinen eller grytsetet.

EMBE

@Spisat sa...

Det finns mycket att läsa på Rejta.se - bästa stället att samla omdömen på, tex detta: 
"Beställde en köksmaskin med köttkvarn. Den gick att använda två gånger innan den gick sönder. Vi kontaktade Its kitchen och dom lovade att skicka en retursedel till oss så vi kunde skicka tillbaka varan.
Det tog fyra samtal och tre veckor senare innan de äntligen skickade retursedeln till oss.
Vi skickade genast tillbaka varan till deras adress. Det har snart gått tre månader och en massa mailkontakt utan resultat. Företaget påstår att de inte har fått tillbaka köksmaskinen, vilket är en lögn. Fick nyligen ett mail från dem där det stod "det har gått för lång tid för att vi ska lösa detta nu".
Värdelöst företag och bluffare. Köp ALDRIG!!!!! något från dem. Grejerna kommer bara gå sönder och du kommer aldrig få pengarna tillbaka. Säljer skitgrejer till skitpris. Värdelösa som in i helvete.
Kommer göra en polisanmälan på detta skitföretag"

Direktlänk till ITS AB på Rejta.se: 
http://www.rejta.se/omdome/651883/International+Trade+Service,+ITS+AS

Jensen Bjorn sa...

Tusen tack för det, vi var nära att nappa på erbjudandet av köksmaskinen.....

@Spisat sa...

Tack - att skriva/skrika högt så det hörs är meningen och att rädda någons peng är A & O. 

tveka sa...

Synd för er men Tack för varningen. Hade tänkt köpa men avstår naturligtvis nu..

PETERSVALOV sa...

HAR INTE HAFT PROBLEM MED DETTA FÖRETAG SLUTA GNÄLLA

Tigris 69 sa...

Jag har köpt både köks maskinen och kastrullerna, jag tyckte att kastrullerna var rätt bra, fastnar inte men stekpannan var inte så bra, blev rund i botten, assistenten har jag bara använt 3 gånger, fungerar än, men har inte använt köttkvarnen eller den andra saken än, vill sälja den men nu vet jag inte. 

Tommyzackrisson sa...

Tack för varningen var okså nära att nappa på erbjudandet men har tagit förvarna  att kolla sådana grejer mycket noga MVH Tommy Z

Aelina76 sa...

hej jag har köpt grytsetet......INGA ALLS PROBLEM,FUNKAR JÄTTE BRA:)

farmannsvannet sa...

http://www.dinside.no/890808/its-kitchen-kjokkenmaskin - terningkast 4

MARIANNE STOKHOLM sa...

konstigt  att det kommer så många klagomål  på den billiga köksmaskinen
har själv köpt en sådan och är mycket nöjd med både köttkvarn   och
matberedaren   absolut inga problem.Det enda fel om man kan kalla det så
 var att det fatades  ett par   skivor till köttkvarnen jag ringde och påpekade detta   skivorna kom efter en vecka.    det verkar inte vara något större  problem med företaget   utan de som jag pratade med var väldigt
 hjälpsamma.
                                               
  
M STOKHOLM

Matilda_bergstrand sa...

 Tack för varningen! =) fick hem reklam idag, med detta erbjudande! Då är det bara att avstå!

Anonym sa...

Jag har handlat 3 gånger från detta företag, kastrullsetet, bestickset 72 delar och 2 st andra bestickset med 6 av varje. Har inte haft några problem alls. Är jättenöjd med allt. Vattnet kokar upp fort i kastrullerna, stekpannan funkar bra. Blir inte alls rund i botten. Vad gäller runda bottnar på stekpannor så är det ganska vanligt. Bästa pannan då är faktiskt att köpa en rejäl gjutjärnspanna

Anonym sa...

Hej!

Tack för varningen fick reklamen idag och vara nära att nappa på! Men som tur googlade jag och hittade era varningar!

Tack igen!

Anonym sa...

Det märkliga med sådana här rättmätiga missnöjesyttringar alltid förr eller senare blir tillrättavisade av väldigt nöjda kunder som aldrig haft något obehag av undermåliga produkter, ej heller av dålig service från företagen ifråga. Man ställer sig frågan: vilka skriver dessa väldigt nöjda inlägg? Är det firman själv eller deras representanter??

Unknown sa...

hur kan man beställa ens ?

Unknown sa...

hur ska man beställa , jag hittar inte addressen för företaget

Anonym sa...

Fick reklamen i går.Nära att beställa,men tyckte priset verkar konstigt lågt.Googlade och hittade denna sida.Nu blir det inget av. Undrar bara hur reklamen kan få följa med en facklig medlemstidning? Kollar tidningen inte upp reklamföretaget först?

Anonym sa...

Haha kan bara skratta åt ovan kommentar om att de som skriver positivt skulle vara anställda. Jag önskar jag kunde sagt att jag fått en slant men min köksmaskin har fungerat hittills och jag räknar med att den förr eller senare kommer paja. Det brukar nämligen vara så med billiga saker förstår du lilla vän. Jag tvivlar på att den nånsin kostat 6000:- utan precis som ALLA andra företag gör så kör man med lockpriser. Inget konstigt med det.

Anonym sa...

Jag brukar köra på riktmärket att aldrig köpa något utan ett seriöst varumärke om det är prisdumpat från "5890" till 990 så bör man anta att skiten är gjord i billig plast och håller samma kvalitet som Rustas billiga grillar ungefär.

Anonym sa...

Jag har handlat 1 gång från detta företag, ett bestickset på 72delar och har inte haft några problem alls. Är jättenöjd med köpet

Anonym sa...

Vill bara betona det som vissa redan har antytt; hur i helsike kan man tro på att en produkt har prissänkts från nära 6000 spänn till 990!?
Fattar ni inte att ett företag vill göra en vinst, vilket i detta fall betyder att de förmodligen köpt in grejerna för nån hundralapp från Kina eller nåt annat väldigt fattigt land, där barnarbetare med största sannolikhet använts. Sedan är det ju bara att dra till med ett "i handeln rekommenderat pris" som ska låta så bra som möjligt.
Jag trodde att idag 2012 så hade folk lärt sig åtminstone två saker:
1. Internet och Google har funnits ett bra tag nu. Det borde vara obligatoriskt att man googlar efter tester och erfarenheter av produkten i fråga, innan man skickar iväg beställningen.
2. Konsumentverkets (m fl) huvudregel vid annonser, nämligen att om något låter för bra för att vara sant så är det nog det, är en regel utan undantag. Det finns ALLTID en hake.

Sedan måste jag även lägga till en grej. Det är väldigt vanligt att falska kommentare/betyg läggs till en produkt. Detta kan man lätt genomskåda om man ser att efter 10 bottenbetyg (t ex 1 av 5) så kommer det plötsligt en 5, ofta med en alltför positiv kommentar, alternativt ett klagomål på något som inte är av stor betydelse. Ni som brukar ladda ner appar till telefonen ser nog detta fenomen ofta när ni läser omdömena. Om omdömena endast består av ettor och femmor och inget däremellan, ja då tycker åtminstone jag att det verkar suspekt.

/Jörgen

Anonym sa...

Har ni inget annat för er än att gnälla?

Jag har beställt 3 set med grytor, 2 set med bestick och 1 köksmaskin.

Har fått prata med Johan och Josef och de har varit supersnälla i kundtjänsten.

Jag kan bara rekommendera deras produkter och kundtjänst så ITS ska ha ett stort + från mig.

/ Jenny

Anonym sa...

Köpte kökmaskinen med köttkvarn. Men den kom utan introduktion bok. Ringde och fick veta a dom håller på i Norge för att skaffa en sådan. Konstig!!!

NMK sa...

Har haft min köksmaskin i ca 1 år nu och använder den minst 1 gång/veckan. Den har inte visat några tecken alls på att vilja lägga av. Fungerar lika bra som småmaskinerna vi har på bageriet.

/NMK

Anonym sa...

Både köksmaskinen och knivsetet har fungerat alldeles utmärkt för oss. Har haft telefonkontakt med företaget och fått mycket god service. CA

Anonym sa...

Mitt rek.pris låg på 3990 kr, kom med tidningen Hem & Hyra. Man börjar med att köra ett rek. pris på 6000 kr som någon nämnde och 2000 kr mindre i någon annan annons. För dem pengarna hade man kanske köpt en Kenwood lr en Kitchen Aid + att det hade varit intressant att få veta var dessa fantastiska rek. priser kalkyleras fram någonstans kanske fannie mae freddie mac vet. // Tack men nej tack!

benny sa...

Jag har haft grytsetet i över 2 år och det är inte en repa i det, trots min frugas vårdlösa hantering av det, med tex lagar mat och rör med metallbestick i dom, handdiskar alltid och dom ser lika ut nu som när dom var nya !!
tack för varningarna om köksmaskinen dock, tänkt köpa en, men tänker om

Anonym sa...

Jag har en köksmaskin och använder den flera ggr i veckan och är helnöjd! Jag bakar som en tok och gör smoothies till barnens mellis ofta! Kan verkligen rekommendera den...Ska göras en massa korv nu till jul!

Helle J-son sa...

Jag försöker förgäves hitta kontaktuppgifter, jag vill bara ha en brukansvisning på köksmaskinen jag fått i julklapp. Någon som har kontaktuppgift så får ni gärna maila mig: flatan333@msn.com

Lasse sa...

Tyvärr fungerade inte våran köksmaskin alls! Hur dåligt som helst. Det krävs stor ansträngning för att inte skriva enbart svärord om den här sk-ten!

Spisat sa...

Länken i inlägget till ITS AB på Rejta är uppdaterad. På något sätt har ITS AB tagit bort sin gamla "profil" hos Rejta. Nu är ordningen återställd, tack Rejta.se!

De ensamnas vän sa...

Har eller är i samma situation som ""Spisats "" inlägg i början av komentararna. Jag skickade tillbaka hushållsmaskinen den 23/11-12, då hade jag väntat i ca 3 veck. på retursedels. Jag ringde förra veckan, och (massor innan dess) då sa dom att paketet hade precis samma dag kommit fram. Jag skrev ett mail till transbortbolaget och kollade när dom hade skickat den vidare, svaret var 27/11. Senast jag ringde kunde inte killen i andra änden av telefonen när exakt mina pengar skulle komma in på mitt konto, då bad jag honom att ta reda på det ochringa mig om ca. 2 dagar. min inte ett liv. Jag ringde i dag 15/1-13 och undrade varför denne Nils inte hört av sig. Killen i dag visste inget om det , men påstod att pengarna sattes i I DAG på mitt konto.Jag frågade igen när exakt pengarna kom in , för visste han inte vad han skulle svara, tillsist drog han till mad att det skulle ta 14 dagar. Jag blev rätt upprörd i telefonen och då sa han spydigt att jag inte hade anledning att bli arg. Han kunde inte fatta ????varför jag höjde rösten eftersom dom kommer med falska uppgifter varje gång, jag blir så förbannad . Nu är det bara att vänta i 14 dagar. STOR VARNING GÅ INTE PÅ DOM SOM SKRIVER BRA OM DETTA FÖRETAG, ALLT ÄR BLUFF.
En fråga har någon anmällt dom.??

Anonym sa...

kolla på rejta så står det massa hur missnöjda folk har varit med detta företag, inkasso krav när dom redan betalt, tur att nätet finns så man vet vad man får innan man gjoirt beställning, tur som fa.. klarade jag mig och läste innan jag gjorde nån beställning

Anonym sa...

Jag har grytset och köksmaskinen förstår inte vad mäniskor gnäller? skitbra grejer har jag fått för det lilla summan som dom faktiskt kosta..har köpt billigt skit förut men detta var bra kvalitet för priset!

ThereseH sa...

Jag fick köksmaskinen i present och jag är såå nöjd. Använder den ofta för både vispa men även tunga bak med surdeg. Obefogad kritik!

ArneWe sa...

Hej !

Jag har köpt 3 bestickset och jag kan inte säga annat än att jag är nöjd. Besticken är dessutom både bastanta och snygga.

Anonym sa...

Har i december beställ en köksmaskin, och med det skulle man få ett Knivset. Maskinen kom, men har fortfarande inte sett röken av knivarna. Jag har ringt flera gånger och stött på, men inget händer och sista gången slängdes luren på i örat på mig när jag ställde vad dom nog tyckte, obekväma frågor. Så nu har jag tröttnat och vänt mig till konsumentvägledaren och hoppas med dom tipsen få rätt!

Anonym sa...

Jag har beställt köksmaskinen för 4 månader men inte fått någon än....sambon ringt 7-8 ggr till den svenska kundservicen och de fattar inte alls varför vi inte fått någon...de säger sig ha kontaktat dem i norge på både mail och telefon utan framgång.....innan ja hitta alla era kommentarer blev jag skeptisk och nu ännu mer....samtidigt vet jag vissa som fått varorna och är nöjda.....konstigt...??? Kanske tur att man inte betalat varan än......

Anonym sa...

Har köpt en köksmaskin ! Fungerar helt perfekt o är mycket nöjd. Finns väl alltid dåliga o oseriösa försäljare och otrevlig personal. Tror det är lite hur man själv är o vilken attityd man har. Men iallafall så fungerar den maskinen så bra o jag kan rekomendera den.

Anonym sa...

köpte köks maskinen via nettis och efter ett tag så kom den.
fungerar och det va inga problem.

Unknown sa...

Fick hem brev från dem att "mina" varor nu har kommit fastän jag inte hade beställt något. Ringde kundservice och det var den värsta jag någonsin jag varit med om. AKTA ER!

Unknown sa...

Fick två brev från dem att "mina" varor nu har kommit och avgifterna låg på 1403kr. Ringde upp kundservice för att veta vad som egentligen stod på och det var den värsta/drygaste jag varit med om. AKTA ER!

Anonym sa...

Fick två brev från dem att "mina" varor nu har kommit och avgifterna låg på 1403kr. Ringde upp kundservice för att veta vad som egentligen stod på och det var den värsta/drygaste jag varit med om. AKTA ER!

Anonym sa...

Eftersom mina bestick blev missfärgade efter en tid så fick jag löfte om att få skicka tillbaka dessa och få pengar tillbaka. Tyvärr tog det ca TVÅ månader innan pengarna fanns på mitt konto och då efter TRETTON mail, ett telefonsamtal och hot om polisanmälan! Urusel hantering!

Anonym sa...

Eftersom mina bestick blev missfärgade efter en tid så fick jag löfte om att få skicka tillbaka dessa och få pengar tillbaka. Tyvärr tog det ca TVÅ månader innan pengarna fanns på mitt konto och då efter TRETTON mail, ett telefonsamtal och hot om polisanmälan! Urusel hantering!

Unknown sa...

Jag är jätte nöjd med min köksmaskin använder den flera gånger i veckan haft den typ ett år.

Karin sa...

Haft besticken i ett par års tid, jättefina, inget att klaga på.
Haft hushållsassistenten/köksmaskinen i ca 1,5 år. Välanvänd sedan dess, varit jättenöjd. Blenderkannan sprack för en vecka sedan, lite märkligt. Ska nu ta kontakt och se om man kan få bara en sådan. Återkommer!

Anonym sa...

Har också köksmaskinen och är super nöjd! Sök bruksanvisnimgen på nätet ni som inte har någon!

dada sa...

köp inget från detta företag dom har lurat mig på fyra tusen kronor fick köksmaskin som var trasigt skickade den på garanti fick aldrig den tillbaka igen dom svarar ej på E-mail har bestemt att polisanmäla bolaget .

Anonym sa...

Jag köpte grytsettet för ca 1 år sedan och är jättenöjd. Har inte haft några problem alls.

Mona Nordlander sa...

Har köpt 3 grytset.Första för 5 år sedan, de andra två för ett par år sedan som jag gav bort i present. Alla är supernöjda. Sedan har jag köpt besticksetet också supernöjd med det.Men när jag köpte det kostade det 699 kr och nu mer än det dubbla priset ser jag.

Unknown sa...

Har köpt besticken för ett par år sedan, supernöjd.
Behöver nu ytterligare 1set, hur får jag tag idet?
Ngn som vet.

Unknown sa...

Fick du ngn kontakt?
Är ute efter deras bestick

Helle sa...

Jag fick en ITS kitchen i present. Skräp. KÖP INTE! Jag fick ingen bruksanvisning med i lådan - kör INTE visparna eller degkroken i diskmaskin, då förstörs de och att få tag i företaget? Glöm det. Jag mailade och mailade och mailade och mamma ringde och ringde och mailade och mailade. Inte ett svar någonstans. Jag gav upp och försöker sälja skräpet för en hundring.

Anonym sa...

Använt köksmaskinen ca 2 år. Ingen höjdare precis. Blandarskålen för liten. Köttkvarnen gick sönder efter användning 1 ggr om året. Tack och lov köpte jag den till lågpris. Nu när den kostar nästan 6000 vore det katastrof. Vi tog priset med en nypa salt. När jag ifrågasatte priset fick jag till svar att de ville in på marknaden. Där borde de inte varit, inser jag nu.

Nygårds Helena Jonsson sa...

det här mina vänner, det är INTE en köksmaskin, det är ett stort skämt. sämre skit till köksutrustning har jag nog sällan skådat. degkroken gick sönder - gick det att få tag i företaget för att höra vad göra? Icke. En köttkvarn med delar av plast? eller hur!
Skulle nu använda blendern - den läcker ju som ett jäkla såll. Skräpet åker till tippen nu.
Det är ett hån mot seriösa företag som faktiskt har köksmaskiner att kalla det här för en köksmaskin. Det är rent skräp rakt igenom.

Anonym sa...

Jag köpte grytsettet för flera år sedan och är fortfarande jätte nöjd med dom trots att d blivit lite slitna efter alla år. Men dom har varit väldigt bra. Lätta och lagar maten enkelt utan en massa onödigt fett.

Anonym sa...

Jag köpte köksassistenten för för 3-4 år sedan. Jag har iaf inte haft problem med den. Vi har använt köttkvarnen och gjort äppelmos i den, så jag har aldrig malt kött i den, men för övrigt så knådar den degen ordentligt och för det priset så duger det till mig. Mixern har jag inte använt, så den vet jag inte hur den funkar..

Anonym sa...

Köpte grytsetet för ca fyra år sedan och dagligt bruk i två år, inte en enda skråma. De kräver lite fett och är lätta att underhålla. Små grytvantar medföljde, de måste användas för handtagen blir heta. Jättenöjd kund.

Trollena sa...

Jag har köpt både grytset och bestick för ca 5 år sen..helnöjd..vill ha flera grytor.. Men hittar inte vart man kan köpa dem...nettpris.se fungerar inte

Anonym sa...

Jag har också köpt detta för mer än 7 år sen och har varit helnöjd över grytsetet, funderar hur man kan beställa igen....