lördag 23 april 2011

Lammstek i pottan. Del 1. #CrockPot #Matporrrr

Långlagad lammstek? Ja tack!
(Uppdatering: Del 2 hittar du här)

Lammstek 03 Folk slogs nästan om lammstekarna. Färsk & benfri från Nya Zeeland var det enda alternativet, 109 SEK per kilo. Jag roffade åt mig den största!

Lammstek 04 Bryna eller inte bryna köttet är frågan.. Jag bryner.

Lammstek 08 Ner i pottan, minst fem timmar. Helst åtta. Vi får se.

Lammstek 10 Matporrrr.

Lammstek 16 Vildoregano, handplockad i Grekland av fina twännen Anna Billing.

Lammstek 21 Krossad vitlök och lite mer örter. Lagerblad och en bird eye chili.

Lammstek 25 Lite lite vin och vatten och på med locket. Laddat för njutning.
Uppdaterat: Resultatet!

-

2 kommentarer:

Mikael Göransson sa...

Underbart!!!!! ska du snacka om matporr ;)

Lena Larsson sa...

När ska jag komma över?