Scan har lanserat årets korvnyhet, Na’aukake som är en grillare med smaker från Hawaii.
Till glädje för många är att korven generöst het och helt utan vitlök!
Vi har provsmakat Na’aukake varm, kall, på längden och på tvären och kan helt enkelt konstatera att korven är god som kall, ugnsgrillad snäppet bättre. Som en grillkorv från den vanliga affären blir betyget för Na’aukake högt och rekommenderas varmt.
Här kommer ett tips på kvällssnacks som mättar!
Beräkna två korvar per vuxen, på plåt och in kall ugn. När ugnen blivit 225° C är korven drygt ljummen, ta ut och dela varje korv på fyra.
Åtta skivor bacon delas till 16 halvor och en bit ost lindas fast. Avsluta med en tandpetare.
In i ugnen igen tills baconet är klart och servera direkt ur ugnsformen. En kall öl till om du inte kör med LCHF är att rekommendera!
Och jo, ta bort tandpetarna innan servering… ;)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar