onsdag 11 maj 2011

Verlaque sundried mango & chili balsamic reduction - Foodtwist.se #Matnytt

Verlaque sundried mango & chili balsamic reductionVerlaque sundried mango & chili balsamic reduction.
Mango och chili i balsamvinäger reduktion.

”Mörk balsamvinäger från Modena har försiktigt blandats med Sydafrikansk druvvinäger av hög kvalitet och till det har man tillsatt soltorkad mango från Mpumalanga och mellanhet chili. Mpumalanga ligger norr om Durban i Sydafrika.

Detta ger en ganska tjock lite trögflytande vinäger med tydlig tropisk mangosmak och ett härligt bett av chilin.
Denna vinäger kan användas på många sätt. Som en marinad för såväl kraftigt kött eller fisk. Men också att droppa på färdiglagat kött. Blanda med olivolja till en dressing eller dippsås. Eller prova på glass med färska frukter.”

Mer om denna härliga balsamvinäger kommer på en blogg nära dig!

Leverantör: Foodtwist.se

-

3 kommentarer:

Momaskitchen sa...

Det där låter som något för mig, mango och chili, kan det bli bättre?

@Spisat sa...

Ja, du är chilitjejen i bloggsverige :D - och det var precis dig jag tänkte på när jag såg flaskan!

Momaskitchen sa...

Javisst är det så, het som chili och söt som mango! :-)