Kylskåpsrensningen i detalj:
2 st röda lökar, skurna i "månar"
1 st stor röd snackpaprika
20 st yttepytte tomater
3 msk rapsolja
1 msk äppeljuice i koncentrat
1 msk ketchup
Finhackad persilja
Vitpeppar
Salt
Vatten
Gör så här:
Mjuka rödlöken under svag värme tillsammans med rapsoljan tills löken ser ut som något som påminner om gelé.
Dela tomaterna, skiva paprikan och peta i detta med kryddor, persilja, ketchup och lite kokande vatten. När tomaterna längre inte går att identifiera rör du i köttbullarna som är kvartade. Rör om och glöm bort pannan på svag värme.
Koka pasta och servera med en grön grej - och vips räcker tio köttbullar så mycket längre :)
Sänt från min Nokia N8
__
_
1 kommentar:
Smart, brukar också göra liknande. Äppeljuice- det måste jag prova.
Skicka en kommentar