måndag 13 juni 2011

Nysmakad klassiker: Oreo - men det finns godare kakor.. #Ballkladd är ett exempel.

På något sätt har jag lyckats att aldrig smaka Oreokakor, det har bara inte råkat bli så. Men nu så, tack vare tv-reklam och strategisk placering i butiken fick ett paket följa med.

Oreo smakar bra men det finns godare köpekakor, min tanke går direkt till Ballerina Kladdkaka som ger så mycket mer till mig som kakmonster. Vad tycker du om Oreo?

www.spisat.se/2010/03/kakmonstret-har-varit-har-det-handlar.html


Sänt från min Nokia N8
__
_

6 kommentarer:

Essa sa...

Personligen tycker jag att oreo är svårt överskattade. Helt meningslösa. För övrigt känns #ballkladd som en klart dubiös hashtagg :D

Johanna Marklund sa...

Håller med, #ballkladd är helt klart godare och mer prisvärd.
Appropå Ballerina, har ni smakat Ballerina pepparkaka? Mycket god! Tyvärr verkar dom bara finnas kring jul. Jag köpte flera när dom reade ut dom efter jul :) #win

Karin sa...

Ballkladd är absoult godast!

Martenssonskok sa...

Vi provade ballerina kladd och blev väldigt besvikna, smakade inte alls så gott som vi trott... Nej, vanliga ballerina gillar vi mycket bättre, men vi tillhör även dom som gillar Oreos skarp:) 

Tina sa...

Åh, i det här hushållet gillas oreos skarpt (medan ballerina kladdkaka aldrig gick hem). Ibland bakar vi egna (http://www.pickipicki.se/2011/03/en-kaka-vard-besvaret/), inte så pjåkigt det heller! ;-)

Hoppas att allt är fint med dig och familjen. Kram!

Tina sa...

Mja, nu blev ju länken lite märklig. Men minus ")," på slutet, så törs jag lova att den funkar! :-D