söndag 3 juli 2011

Lidl: Vattenkokare med IQ - varför har ingen tänkt på detta förut?

Välling, Bullens pilsnerkorv, degvätska eller precis som vanligt fullt kokande vatten? Den här vattenkokaren från Silver Crest som Lidl säljer från och med torsdag (20110707) är den smartaste som i alla fall jag sett! Tre års garanti lämnas och den kostar 299 SEK.

Vattenkokare_Lidl Klicka på bilden för kort film om vattenkokaren och fler detaljer.

3 kommentarer:

Annesfood sa...

Haha, de HAR tänkt på det innan. Vår Philips vattenkokare fungerar likadant, och den har vi haft.. åh, tre fyra år tror jag? 

@Spisat sa...

Phew, tack - den har jag missat helt! Nyfiken, minns du priset? Funkar bra & är till nytta för dig/er?

Jenny sa...

Nästan så jag skulle kolla om de har samma deal på Lidl här. Superfiffigt - och 300 för vilken vattenkokare som helst tycker jag är ett kap!