måndag 1 augusti 2011

Ångkorg av bambu, del 2. #Matsupport

Ångkorg av bambu finns nu i köket, här står den och premiärkokar / ångar innan ett första test med ris.

Frågan nu, är det något mer man ska tänka på? Eller är det bara att ånga på utav bara 17?

Del 1 hittar du här: http://www.spisat.se/2011/07/angkorg-av-bambu-matsupport-vad-ar.html


Sänt från min Nokia N8
__
_

3 kommentarer:

JessikaB sa...

Jag har en sån mojäng men jag lagar mat i det, har en riskokare för ris men så länge som träet inte torkar så tror jag inte att det är nån fara. Tänker du på maten eller på mojängen?

@Spisat sa...

Alla tips, recept och råd är välkommna! :D

JessikaB sa...

Japanska dumplings - gyosa
Fisk - väldigt trevligt att krydda upp och sedan ånga. Man kan behöva lägga något under fisken så att träet inte tar upp smak. 
Puddingar