Här kommer ett gott LCHF-bröd gästbloggat av @LalalaLizita
Sätt ugnen på 225 grader.
3 ägg
3 dl Präst eller Västerbottensost, riven
1 msk majonnäs
2 msk Keso
1,5 tsk bakpulver
Blanda allt i en skål. Tillsätt nu:
1 dl linfrön
1 dl pumpafrön
1 dl solroskärnor
2 dl sesamfrön
Blanda tills smeten blir fast men inte torr.
Smöra en plåt och bred ut smeten så den är ca 1,5 cm tjock. Grädda i ca 15 min tills det fått en fin färg. Låt svalna och dela brödet i lagom bitar.
Enjoy! :)
6 kommentarer:
Det receptet finns ju i LCHF-Husmanskost boken :)
Lysande! Då vet vi att det är bra grejer :)
Kolhydrater i brödet?
Inte så många.
Testade detta bröd men la till brödkryddor, honung (eftersom jag inte äter efter lhcf) Tog melonkärnor istället för pumpa kärnor, krossade linfrön,fiberhusk,mandelmjöl, solroskärnor och bara 1 dl sesamfrön, resten av receptet som ovan det blev otroligt gott!! =) Måste bara tillägga att din sida är jättebra, jättefin layout och såklart fantastisk mat! =)
Tack tack! Kul att du gillar!
Skicka en kommentar