fredag 9 september 2011

Chipsnyheterna: Tre finalister nu ute i butik! #Mysmatchen avgörs med din hjälp. #Matnytt

Juryarbetet är över, sommaren är slut och nu börjar det trivsamma arbetet där alla är med och smakar, tycker och gemensamt röstar fram en vinnare. Vinnaren får 100000 SEK och sin chipssmak i OLW’s fasta sortiment.

Vi som fått förhandssmaka de färdiga topp tre av 43500 st smakförslagen är helt oense (ja, faktiskt!) om vilken smak som är den godaste! Mer om detta kommer här på bloggen :)

De tre smakerna är:

Salt & Vinegar som är framtagen av Anna Högberg, Timrå. Ett slätt chips med smak av syrlig och fin fin engelsk vinäger och salt.

OLW_Salt_Vinegar_ Sourcream & Italian Cheese som är framtagen av Jacob Almgren, Uppsala. Ett finräfflat chips med smak av sourcream (gräddfil), fyllig parmesan och dutt svartpeppar.

OLW_Sourcream_Italian_Cheese_ Kebabdrömmen som är framtagen av Anneli Pettersson, Tranås. Ett grovräfflat chips med klassisk smak av kebabkrydda, lök och röd paprika.

OLW_Kung_Kebab_Nu i  finalomgången får smakerna två poäng per såld påse och en poäng per röst. Du kan rösta en gång per dag och smak fram till 20 november. Alla som röstar får vara med och tävla om chips-checkar värda 350 kr/st och riktigt goa mystofflor!
Röstar gör du på Mysmatchen.se och fem vinnare utses varje vecka.

Hörde vi ordet fredagsmys..? Japp!

-

Inga kommentarer: