måndag 26 september 2011

En bra mjölkskummare från OBH Nordica. #MBKT

OBH Nordica mjölkskummare 6856

Här kommer en bra mjölkskummare som är väl värd att tipsa om, listpriset är 179 SEK men den går att få tag på mycket billigare, min kostade faktiskt bara 59 SEK på Electrolux Home.

Café Crema från OBH Nordica kommer med en behållare och ett smart stativ (dock ingen vägghållare, mutter mutter..) och har en helt stel vispaxel. Det finns mjölkskummare på Clas Ohlson och alla möjliga prylaffärer för en tia eller tjuga men här gäller som vanligt regeln “man får det man betalar för”.

Nu har vi använt vår mjölkskummare i ca tre månader och den går två tre gånger varje dag och den håller måttet fint. En pryl att rekommendera, även till det högre priset.

Vanlig mjölk går utmärkt att skumma, värm mjölken till 60-65° C och fyll inte behållaren mer än till en tredjedel så blir det inga katastrofer i köket ;)

Fler bra kaffeprylar hittar du här: Wilfa, kaffekvarn och en modern gammal hederlig kokare, Mok Up.

Kaffesugen nu? :D

-

3 kommentarer:

Gäst sa...

Köpte nyss en mjölkskummare på den stora affären där allt kommer i delar (dock inte denna lilla pryl...) för det facila priset av 19 kr, den är faktiskt riktigt bra den också :)

@Spisat sa...

Åh, du tänker på Ikea? ;) Jodå, di små rackarna har fungerat bra hos oss också tills axeln blir krokig/sned. Varför den blir krokig/sned? Bra fråga, klantighet? ;)

Gäst sa...

Får se om jag lyckas hålla den från krokigheten eller inte, är inte heller helt smidig ibland ;)