måndag 12 september 2011

Mat är kärlek - PappaKock gästbloggar & visar sin coola tatuering! Chef's tattoo!

Efter att ha pyntat kroppen med båda döttrarnas handavtryck, födelsedatum och namn så var valet givet. Klart att jag skall ha en kocktatuering. För vad betyder mest för mig efter mina barn och min familj, jo matlagning. Tatueringen är för mig ett sätt att visa att jag är kock, och stolt över det.
PappaKockTatueringen är gjord av min vän Marcus på Funnyfarmtattoo.
Klicka på bilden för större!

För ca 6 månader sedan började jag jobba på en ny restaurang, i hopp om en nytändning, en nytändning blev det och senaste tiden känner jag mig mer motiverad än någonsin. Matlagning är åter det roligaste som finns. Restaurang Orangeriet som stället heter är en lunchrestaurang, där vi även bedriver cateringverksamhet. I huset där restaurangen är belägen sitter ett stort antal företag så det blir nästan dagligen en eller fler affärsluncher. Väldigt varierande och rolig matlagning.

För några veckor sedan bestämde jag mig för att starta en matblogg. Sagt och gjort. PappaKock heter den och där skriver jag dagligen om det mesta som rör mat.
Jag delar med mig utav mina recept på både mat och bakverk. Lägger upp bilder från mat vi gjort på jobbet, diskuterar knivar och andra kökstillbehör. Delar även med mig av lite tips och trix, tankar och idéer rörandes mat helt enkelt.

Jag hoppas ni besöker min blogg och att ni kommer finna den intressant och givande.
Glöm nu inte, att laga mat ska vara roligt. Mat är kärlek!

Mvh PappaKock
-
[Inlägget är en back-up som är återställd efter tidigare krash hos Blogger.]

Inga kommentarer: