söndag 25 september 2011

Säsongsmat: Fransk löksoppa.

Fransk löksoppa. Recept behövs nästan inte, det är billigt och passar extra bra nu till hösten.

När åt du löksoppa senast?


Sänt från min Nokia N8
__
_

2 kommentarer:

Kryddburken sa...

Bland det godaste och mest ekonomiska som finns dessutom!! De va nog en vecka sen drygt! ;-) 

Annelie-Singapore sa...

För någon vecka sedan, och faktiskt i Little India här i Singapore. Där finns det en liten äkta fransk bistro där det spelas klassisk fransk musik från dragspel och utanför ligger de hinduiska templen, och typisk indisk musik och dofter. En märklig känsla att uppleva.
Men löksoppan där blir aldrig lika god som min egna om jag får skryta med mig själv ;).
Om den är så billig, kan jag inte hålla med om, eftersom den innehåller vitt vin och här i Singapore kostar vin cirka 3 gånger så mycket som i Sverige, så även den billigaste flaskan blir exklusiv här.
Ha en bra dag!