tisdag 13 september 2011

Snyggt och säkert grepp i köket - Nytta & Design

Omöjliga burklock, champagnekorkar, heta ugnsformar och bakplåtar kräver rätt grepp och vid vissa tillfällen får det gärna se bra ut också, känns det igen? NyttadesignStockholmsföretaget Nyttadesign har tagit fram ett snyggt mönster med inbyggt grepp för att göra köket till en mer säker plats. Ekologisk bomull i botten med ett gummiliknande tryck som är tvättbart i 40° C.
Design: Josephine Drakenberg

Nyttadesign Mikrogrepp

Greppet i grytvanten är dubbelt, dvs både på insidan av handsken och greppytan. Grytvanten finns i en kort variant (bilden) och en längre som skyddar hela underarmen.

Vi på Spisat gillar svarta / mörka grejer i köket av praktiska skäl, minsta liten kaffefläck eller att man nuddar ugnen ska inte behöva betyda att man tvättar sönder grejerna man gillar.

Nyttadesign har flera genomtänkta produkter i sortimentet, förkläden utan nackband, kockförkläden “snap on”, rehabkuddar, yogamattor, spikmattor, mensskydd, värmande / kylande sjalar och även material på metervara för den sysugne.

Produkterna säljs via designbutiker som t ex Signerat.se, Designtorget samt andra återförsäljare/butiker som t ex SPA-, Eko-, hjälpmedel, hälsokost, turist- och museibutiker samt via kroppsterapeuter.

-

Inga kommentarer: