torsdag 20 oktober 2011

Testat: Sprayflaska för olja mm. #Mbtk

Sprayflaska för olja - en smart kökspryl som används varje dag numera. Liten, hyfsat snygg och framför allt ekonomisk, man sparar man in på olja, plötsligt räcker 1 dl minst fyra gånger längre än innan.

Spraya olja direkt i pannan, på plåten, råvarorna eller direkt på maten som krydda. Dessutom kan man krydda sin olja med örter då pumpen har ett filter i botten.

199 SEK hos Ninasmat.se - en solklar #MBKT, dvs Mitt Bästa KöksTips.

-

1 kommentar:

Henrik sa...

Jag har någt liknande från OBH Nordica, men hade jag inte fått den så hade jag aldrig köpt en med den erfarenhet jag har nu. Man måste pumpa den väldigt kraftigt om man vill ha en fin dimma och inte små skvätt. Och de blir väldigt kladdiga efter ett tag. Den feta oljan är svår och hålla borta..

Hoppas denna är bättre!!