Alla som måste äta eller har provat glutenfritt bröd vet att det är svårt att hitta gott bröd. Ofta är det djupfryst och inte alls särskilt tilltalande, tråkigt och dyrt.
Vi har provat en nyhet från Pågen, glutenfritt färskt surdegsbröd som smakar riktigt bra just för att vara glutenfritt. Bra jobbat Pågen!
-
4 kommentarer:
Intressant! Vad är det i?
Lägger en länk här så den informationen håller sig uppdaterad: http://pagen.se/matbrod/Glutenfria-brod/Glutenfria-Farskt-Surdegsbrod-Morkt/
Anna T tipsar via Twitter: Ännu godare är Danska surdegsbrödet http://www.friendsofadam.se/sv/artiklar/dansk-surdeg-3.html Det absolut bästa glutenfria bröd jag ätit.
Bara jag som tycker det känns skumt att kalla det surdeg när det endast är 2%? Är ju mer salt i brödet.. :) Men bra att det var gott, det behövs :)
Skicka en kommentar