tisdag 6 december 2011

Lutfisk i mikron, Lysekils gör det enkelt! #Matnytt (Uppdaterat!)

Gillar du lutfisk? Rösta >här<!
Röstade du nej? Då kan du sluta läsa här.. ;)

Lysekils lutfisk för mikroPortionsförpackad lutfisk för mikrovågsugnen som visslar på dig när den är klar. Helt sant. Hur smart som helst.

Lysekils, 79 SEK per kilo och finns i butik nu. Fisken är krokfångad och ekoreko enligt Världsnaturfondens riktlinjer.

Uppdatering: Första “batchen” av denna lutfisk har haft problem med förpackningar som varit felsvetsade, dvs klipplinjen har varit för snävt tilltagen och förpackningen har gått sönder.
Ni som haft otur kan höra av er till info@framfoods.se

-

9 kommentarer:

Anna-berit Bergman sa...

Jag såg fram emot annandagens lutfisk i den nya smarta förpackningen!!!
Jag följde anvisningarna exakt.Trots detta gick en förpackning sönder i kanten.För nätt tilltaget mellan bitarna???En förpackning visslade efter 2min och läckte Den tredje alltså endast en  fungerade enl.vad förpackningen lovade

Rosmariekempe sa...

Detta var inte lutfisk i min mening,liten portion,mest bara ett kladd eller sås.Tyvärr fanns ingen annan lutfisk att tillgå, men ALDRig mer.

@Spisat sa...

Uppdatering: Första “batchen” av denna lutfisk har haft problem med förpackningar som varit felsvetsade, dvs klipplinjen har varit för snävt tilltagen och förpackningen har gått sönder.
Ni som haft otur kan höra av er till info@framfoods.se

Viktoria Björkenstam sa...

Hej!
Jag  köpte Lysekils lutfisk i portionsförpackning. Tyvärr gick både den första och den andra förpackningen sönder under tillagningen i mikrovågsugnen. Det gjorde mig faktiskt besviken!
Viktoria Björkenstam

Farmor sa...

Jag älskar lutfisk. Det här var en sörja av nånting . Förpackningarna gick sönder , endast en höll trots att jag var mycket försiktig.

Berith sa...

Jag har några väninnor, som jag av tradition brukar äta lutfisk tillsammans med efter helgdagarna.Så även i är. Hittade er visselfisk och tyckte att det var en strålande idé. Var och en får en nylagad fin fiskbit - trodde jag. Jag köpte 6 bitar till 4 personer. Den första bitens förpackning sprack. Jag trodde detta var ett tillfälligt fel och satte in nästa bit och samma sak händer. Det står en stråle ut i mikrovågsugnen. Jag hade inget annat val än att trots detta fortsätta för att vi skulle få någon mat. Jag lade en stor handduk under mikrovågsugnen under dörren på utsidan och den blev genomdränkt av fiskvätska. Alla förpackningar sprack. Vi ska inte tala om hur mikrovågsugnen såg ut på insidan. Har just nu upptäck att trots två rejäla rengöringar, finns det fortfarande kvar intorkade fiskresten från denna simmiga vätska som blir av lutfisk. Jag måste alltså en tredje gång ge mig på en rengöring av mikrovågsugnen. Ingen mat - mycket rengöringsarbete - och när jag klagade hos ICA fick jag bara svaret "så tråkigt - verkligen tråkigt". Jag undrar nu - Hur kan man marknadsföra en produkt som bevisligen inte är färdigtestad att fungera? Hälsningar Berith

Mårten segerberg sa...

Jag köpte och provade lysekils lutfisk inför julen 2014 10 december. Den har inte blivit bättre.
Jag fick rengöra hela mikron och lutfisken var en sörja. Efter två minuter pep förpackningen, den ska stå inne mellan 5-10 mig ute enligt anvisning på förpackningen. Dyr och dålig!
köper de aldrig mer!
MårtenSegerberg i växjö

Anonym sa...

165Det var det värsta jag har sett, såg ut som en slemmig manet, la den i ett durkslag trodde det skulle bli bättre' det gick inte att äta, fick äta sås och potatis. jag har köpt två paket och alla gick sönder, nu kräver jag pengarna tillbaks eller så får ni ersätta den med riktig lutfisk. Vi är väldigt besvikna för vi skulle äta söndagsmiddag med vänner.

B-O Gavne, Vasteras sa...

DEN FÖRSTA förpackningen ...var inte bra: blev för lös fisk att äta. Nu idag, hade jag klippt upp förpackningen igår och lagt den i blöt under natten; ni vet som man bör göra med lutfisken för att få den fast efter ugnen. Och, -jättegott blev det!! Och lagom portion; ni vet att när man kör kilovis blir det lätt att man äter för mycket, som kan konstateras efter sedan man har ätit.
Och lutfisk kan man ju äta hela året. Med att tyvärr tror jag att min affär -City Gross i Västerås- nu har lagt av med försäljningen, som man nu sist körde rea.