tisdag 6 mars 2012

Småplock som gör gott, #matnytt från Ridderheims

Färdiga småplock är sånt som alltid är rätt och sånt som man borde ha hemma i kylen. Här kommer tre nyheter från Ridderheims - en låda för varje tillfälle. I butik mot slutet av mars 2012.

Ridderheims beskriver produkterna själva så här:

Vardagsfest: Perinotomat i chilimarinad, deliktesslök i balsamvinäger och honung, Cheritotomat i basilikamarinad, mild chili tricolore, gremolatamarierade manchegoost och halkidikioliver med citron.

Fredagslyx: Rostad söt minichili, Pomamoretomat i vitlöksmarinad, rostade vitlöks- klyftor, portugisiska lantoliver, stora spanska kaprisbär och lagrad cheddar med grönt äpple och chili.

Olivprovning: Grillade oliver i en neutral marinad, Cerignola Giganti i en het marinad baserad på chili, paprika och persilja, Halkidikioliver i en marinad kryddad med koriander, basilika och vitlök. Queenoliver marinerade i Parmesan, basilika och vitlök. Kalamataoliver och Portugisiska lantoliver i en neutral marinad som lyfter fram den härliga smaken. I olivbrickan ingår även rolig och matnyttig information om varje oliv.

Mer info här.

1 kommentar:

Fröken Dill sa...

Låter som spännande småplock. Olivprovning låter kul!