torsdag 17 maj 2012

Tävling: ZOÉGAS Limited Blend No 1 + en fin kaffekvarn att vinna!

Uppdatering: Tävlingen är nu stängd och priset skickas till Tobias B i Umeå! Tack för alla bidrag och lycka till när nästa tävling kommer.

-------------------

Nu har vi fått möjligheten att tävla ut två produkter som vi verkligen gillar, våra vänner på ZOÉGAS ordnar med sitt senaste finkaffe, ZOÉGAS Limited Blend No 1 och en elektrisk kaffekvarn från Wilfa (värde 700 SEK) till en lycklig vinnare.


Här i kaffeskolan finns mycket matnyttigt att hämta för oss kaffeälskare som vill gå från god amatör till wannabe barista och i videon finns också svaret på frågan:

Till vilken temperatur som mest skall man värma mjölken till för att få en optimal smakupplevelse av sin latte? 
Utöver svaret på frågan vill vi också att du berättar kortfattat om hur du njuter ditt kaffe på bästa sätt. Är det med nytryckt morgontidning eller surfplattan? Med dina tigertofflor och morgonrock på altanen ännu när bara fåglarna har vaknat?
Bästa berättelsen och med rätt svar på mjölkfrågan vinner ett paket ZOÉGAS Limited Blend No 1 och kaffekvarnen från Wilfa.

ZOÉGAS Limited Blend No 1 och Wilfa kaffekvarn

Skicka ditt tävlingssvar till tavling@spisat.se senast 2012-05-24. Vinnaren kontaktas via e-post senast veckan efter avslutad tävling.

Det finstilta: Tävlingsjuryn består av Spisat.se och representanter för ZOÉGAS. Juryns beslut går ej att överklaga och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Orkade du läsa ända hit så finns en extra möjlighet för dig att kamma hem ett vinstpaket, kika in på ZOÉGAS Facebook! Gilla också Spisat på Facebook – detta ger dig god karma och ökat välbefinnande :) 

Inga kommentarer: