tisdag 15 januari 2013

Ostbågar med riktiga smaker!

I dagarna lanserar Estrella två sorters ostbågar med riktiga smaker som är fria från både smakförstärkare som glutamat och jästextrakt, heller finns här inga andra konstigheter bland ingredienserna. Vi lyfter på hatten och smakar direkt!

Estrella Ostbågar Prästost och Cheddar

Ostbågarna är något tunnare och kanske lite kortare än vad vi är vana vid, det här känns positivt då påsen fullkomligen kryllar av ostbågar. Krispigheten på prästbågarna är något högre än på cheddarbågarna som i sin tur är lite lättare, prästen upplevs saltare med en ton av syra jämfört med cheddarn som bjuder på en liten sötma och rundhet innan sältan rundar av som eftersmak.

Att ostbågarna bjuder på mer smak är det ingen tvekan om och enbart det talar för succé för oss som älskar ostbågar. Att behöva välja en favorit så här på en gång är omöjligt även om ostbågarna med cheddar både låter och känns lite finare på något sätt.
Hur som helst är vi mycket mycket nöjda med resultatet från Estrella och riktigt längtar till helgens riktiga smaktest med en skål av varje till ett glas gott till.

Återkoppla gärna med en kommentar när du har du själv har smakat, vad tycker du och vilken gillar du bäst? Och att det heter ostbåge vet väl alla vid det här laget? ;)

2 kommentarer:

Linda sa...

Det spelar ingen roll om det är "äkta, naturliga smaker" om Estrella fortfarande kör med sitt äckliga majsmjöl, som gör alla deras produkter med majs i, totalt oätbara.

Dalat sa...

Har smakat och rekommenderar dessa. Linda. Ostbågar görs inte av ost i första hand utan majs mjöl. Tycker du inte om så är inte fabriken som gör det fel. Hälsningar från Dalat.