onsdag 30 januari 2013

Vad är det för en grej? Gissa och vinn - det handlar om Pytt i Panna förstås!

Findus relanserar sin klassiska Oxpytt med ett nytt förbättrat recept och samtidigt presenteras det ultimata pyttbesticket, framtaget och designat för att fylla alla funktioner ett och samma bestick när du äter pytt i panna - skyffla, spetsa och dela. Pyttbesticket är tillverkat i 500 exemplar och är unikt i sitt slag.

Gissa och vinn

Findus Oxpytt innehåller potatis, gul lök och 100% nötkött som nu har fått ett vässat recept med en annan kryddning för att ge pytten mer smak. Potatisbitarna är nu lite olika storlek och palmoljan bytts ut mot rapsolja.

Nu till det roliga - vad heter besticket på bilden och hur äter du din pytt i panna?
Okej, pytt äter man med munnen så klart men med vilka tillbehör, kryddor eller andra tillbehör? Kanske du kokar en het tomatsås och välter över pytten på tallriken? Vi på Spisat har ofta i lite extra lök och ibland tärnar vi i någon form av grillost i våran pytt när vi vill lyxa till det lite extra.

Totalt tio bestick står på spel i tävlingen, ett paket med fem bestick till den som svarar rätt på frågan och kommer med det bästa tipset går till vinnaren. Till andraplatsen går ett paket med tre bestick och sen till den tredje vinnaren ett paket med två. Självklart får alla tre vinnarna varsin påse (1kg) Findus Oxpytt att smaka.

Findus Oxpytt

Skicka ditt tävlingssvar och pytt-tips till tavling@spisat.se senast tisdag 2013-02-05. Vinnaren kontaktas via e-post senast veckan efter avslutad tävling. Tävlingsjuryn består av Spisat.se och representanter för Findus. Juryns beslut går ej att överklaga och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Okej då, en ledtråd..

1 kommentar:

Anonym sa...

Gott att slippa palmolja, tillsatser ska man nog undvika så långt det går :)

Mvh PollyÅsa