lördag 23 mars 2013

Fyra påsköl att bjuda på

Påsköl är en självklarhet före, under och efter påsken, till maten och innan maten. Efter maten orkar man inte mer öl ändå.. Jo, det är klar man orkar en öl till då! Välj rätt bara så får det plats :)

St_Eriks påsköl

Kocken Mathias Dahlgren har varit med och tagit fram sitt “egna” påsköl tillsammans med S:t Eriks Bryggeri. Och bra blev det. Vill du kika på Mathias recept inför påsken? Klicka här.
S:t Eriks Easter DIPA är riktigt stark men har en mjäll och behaglig smak ändå. Det här är en jag-vill-ha-en-till-öl om man säger så. Max en innan maten dock.. Hej humle!
Sigtuna påsköl

Sigtuna Bryggeri bjuder på mörkt och starkt. Sigtuna Dark Easter vet var den ska och passar således bra efter en tung måltid. Påskweizen är ett veteöl och är helt ljuvlig till gravlaxen med den söta såsen till, fin balans och tummen upp.

Skynda att fynda, specialöl och påsk betyder alltid att det tar slut snabbt. God påsk i förskott!

Inga kommentarer: