torsdag 25 april 2013

Captain Morgan & Cola

Captain Morgan rom & colaSjörövare eller inte, ibland blir man sugen på något gott och det snabbt. Captain Morgan Spiced Gold (smaksatt rom) och en fyllig cola i en relativt alkoholsvag blandning (4%) i en flaska à 27,5 cl är snabbt och gott!

Flaskan ligger (i skrivande stund) i Systembolagets beställningssortiment så det gäller inte att ha för bråttom till sin törstsläckare. Å andra sidan kan man ju också blanda sin egen dryck då just Captain Morgan Spiced Gold finns på Bolaget.
En god cola till sprit överhuvudtaget är Ubuntu Cola om ni frågar mig. Självklart går det med vanlig Coca-Cola också men Ubuntu Cola är som gjord för grogg!

Balansen mellan sötma och rom är perfekt, färgen och doften nästan skriker godis - och det är ju det detta handlar om, just godis på flaska för vuxna.
En flaska kostar 20 SEK och det är helt lovligt med tanke på att den är skjutklar direkt ur kylen. Personligen hade jag gärna sett en PET-flaska med pant, detta av två skäl: Lättare att bära så klart men framförallt att eventuella flaskor inte blir kvar där de konsumeras.
Betyget blir fyra sjörövare av fem möjliga.

Direktlänk: Systembolaget.se
Wikipedia om: Captain Morgan

Inga kommentarer: