tisdag 23 april 2013

Matlagningskurs med Rent a Chef

Så här trevligt och gott hade vi det på Foodlab Sthlm tillsammans med Rent a Chef under en matlagningskurs på måndagskvällen. Kvällens tema var såser, vi gick igenom grunderna och lagade hollandaisesås, beurre blanc (fransk smörsås), bearnaise med ramslök och en klassisk rödvinssås som toppades med oxmärg.

IMG_9046_liten_Spisat

IMG_9020_liten_Spisat

IMG_9016_liten_Spisat

IMG_9023_Spisat

IMG_9065_liten_SpisatIMG_9144_liten_Spisat

IMG_9032_liten_Spisat

IMG_9034_liten_Spisat

IMG_9042_liten_Spisat

IMG_9147_liten_Spisat

IMG_9045_liten_Spisat

IMG_9086_liten_Spisat

IMG_9101_liten_Spisat

IMG_9145_liten_Spisat

IMG_9162_liten_Spisat

IMG_9125_liten_Spisat

IMG_9169_liten_Spisat

IMG_9171_liten_Spisat

Kvällens varmrätter i korta drag: Halstrad rödning på en varm sallad, helstekt och lågtempererad entrecôte av gödkalv med rostade primörer/rotsaker. Desserten en hemlagad sorbet på Cava tillsammans med rårörda röda vinbär toppat med några droppar limoncello.

Inga kommentarer: