fredag 3 maj 2013

Magners Irish Cider - en riktig törstsläckare

Magners Irish Cider

Innan maten och till maten, eller som en bra törstsläckare. Magners Irish Cider är helt rätt för oss som tycker att cider inte ska vara så söt som saft eller läsk. Flaskan rymmer hela 568 ml och kostar 29.90 SEK på Systembolaget i det ordinarie sortimentet. Rekommenderas!

1 kommentar:

Trollmamma sa...

Jupp, det där är cider när den är som bäst. I Irland heter den Bulmers och var min standard-dricka när jag bodde i Dublin. Klart godare än Guinness. Tog närmare tio år innan det gick att få tag i den här i landet, så jag mutade mina vänner hårt för att få nån att ta med Bulmers hem till mig. :) Klart smidigare nu, när den finns på bolaget. Lite dumt bara att den går under fel namn. Blir så pinsamt när man beställt fel och får den brittiska cider som går under namnet Bulmers här. Den är visserligen förbaskat god den med. Men Magners är ändå "originalet" om nån frågar mig.
Det glädjer mig att du tar fram den "riktiga" Magners och inte den hemska söta fruktvarianten som verkar vanligare. Jag fattar inte vad det är för fel på svenska folket?!?! De dricker hellre alkoläsk och sötsliskig äpplejos med kolsyrat vin än cider gjord på äpplen som fått jäsa på riktigt. Det är tur den där gröna ön finns, och visar hur det SKA vara. :)
/Trollmamma, ciderälskare