söndag 25 augusti 2013

Kompislimpa i smått & gott sällskap - Friends på Skansen, Yohio, Gardell mfl

En strålande sensommardag möttes en massa barn och föräldrar upp i ottan hos Prat PR i Stockholm. Dagen började med gemensam frukost där en Kompislimpa spelade huvudrollen.  

Frukost på Prat PR

En härlig mackfrukost-buffé hade dukats upp och alla fick bygga sina egna smörgåsar och lära sig mackspråket. Har man tex paprika på sin smörgås är man stark, ost betyder snäll och skinka blir då modig. En bra smörsåskombination som passar mig perfekt :)


Vad sägs om både glad och generös på samma kompismacka? Eller ett tjockt lager av galen och inget mer?

Kompislimpa - Skogaholmslimpa

Så här skriver Skogaholm själva om det tillfälliga namnbytet: “Sveriges mest populära smörgås, klassikern Skogaholmslimpa från 1926, döps tillfälligt om. Genom att ge sin ikonprodukt namnet Kompislimpa vill Skogaholm i en gemensam kampanj med Friends lyfta vänskap, gemenskap och omtänksamhet i samband med årets skolstart. Samtidigt lanseras ”mackspråket” – ett sätt att sprida vänskapsbudskap med hjälp av smörgåsar.”

Rita på golvet

Frukostmötet var välgjort och genomtänkt, barnen hade fullt upp både innan och efter frukosten. Framåt eftermiddagen på Skansen undrade våra tjejer om vi skulle tillbaka till “det där roliga stället” när vi var klara på Skansen.. Det var ett bra betyg för frukosten!

Lunch på Skansen

Väl på Skansen tog vi en bra plats i skuggan bara ett stenkast från scenen och dukade upp vår lunch som bestod av pastasallad med köttbullar.

Yohio

Sedan fick vi se och höra Yohio, Ulrik Munther, Isac Elliot, Oscar Zia och självaste Jonas Gardell som gjorde dagen extra minnesvärd med bla. sin porrfilmskommentar “shut the fuck up and suck” till alla sk. tysta fiskar.

Jonas Gardell x3

Här framför Jonas Gardell sin fantastiska “Aldrig ska jag sluta älska dig” och han fick med sig hela publiken (så klart).

Kompislimpa - Mackverkstan

På vägen hemåt passade vi på att gå via Mackerian för en.. Gissa vad? En gomacka så klart på Kompislimpa :) Tack alla inblandade för en riktigt rolig dag och det här gör vi gärna snart igen!

Inga kommentarer: