fredag 30 augusti 2013

Tävling! Unikt tillfälle att smaka på Stockholm!

Ja, precis - hur smakar Stockholm för dig? Med en kort berättelse, bild eller i-princip-vad-som-helst kan du vinna en fin-fin lunch på Taste Of Stockholm söndagen den 8 september 2013. 
Sittningen är kl. 12 och trerättersmenyn är specialkomponerad av Johan Jureskog för dig och ett tiotal andra matentusiaster som du säkert redan hört talas om ;)

Taste Of Stockholm

Taste of Stockholm anordnas för första gången den 6-8 september på Riddarholmen i Stockholm. Taste of Stockholm är en unik mat-och dryckfestival där besökaren får möjlighet att prova landets bästa restauranger samt ta del av tips och hemligheter från de främsta kockarna. Electrolux är partner och huvudsponsor till Taste of Stockholm och under festivalens interaktiva moment kommer kockarna att laga mat på senaste Electrolux Inspiration Range hemprodukter och restaurangerna på plats kommer att vara utrustade med produkter från Electrolux Professional.

Läs mer om Taste of Stockholm på www.tasteofstockholm.nu och följ på Twitter och på Facebooksidan.

Du som vinner får även tillgång till festivalen där du kan ta del av ännu fler matupplevelser och bland annat lära dig laga mat tillsammans med några av de främsta kockarna på matlagningskursen Electrolux Chef's Secrets.
Ditt tävlingsbidrag skall vara inskickat till tavling@spisat.se senast kl. 23.59 söndagen den 1:a september 2013. Vinnaren kontaktas via e-post senast tisdagen den 3:e september.
Tävlingsjuryn består av Spisat.se och representanter för Electrolux och juryns beslut går ej att överklaga och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Inga kommentarer: