tisdag 18 mars 2014

Mikrobloggat: Stek dina kalamataoliver - det blir så gott!



Mikrobloggat via Instagram: http://ift.tt/1efYe63

I Kungmarkattas sortiment finns det "torra" kalamataoliver som är skurna men med kärnorna kvar, dessa är fantastiskt goda att slänga med i slutet på stekpannan.
På tallriken (via stekpannan så klart) i övrigt är det glutenfri pasta från Barilla, korv med bacon och äpple (Icas egna, #ICAgrill), en klick kräm fräs och persilja.

Den glutenfria pastan är kanonfin och rekommenderas för dig som vill eller behöver äta glutenfritt. Tyvärr tål den inte stekpannan lika bra som vanlig pasta som man ser på bilden. Hur som helst, tummen upp för Barilla här.

Redan förra sommaren kom ICA med den rökiga bacon / äpple -korven, testa denna om du är "korvgalning" som jag. Korven är perfekt!

Inga kommentarer: