onsdag 23 april 2014

Tips: Podcast om choklad, fulchoklad och ful choklad. Alltså riktigt ful choklad.

In The Kitchen PodcastNi vet fulchoklad. Alltså den där chokladen som för det mesta är billig att köpa och lätt att älska när godissuget sätter in. Alltså den där chokladen som man ofta får mer eller mindre dåligt samvete för att äta. Samvetet som nu ställs på sin yttersta spets.

Är du det minsta intresserad av choklad som godis eller choklad som ingrediens i ditt kök? Då måste du lyssna på detta avsnitt av podcasten där Anna-Sofia Winroth (Gefle Chocolaterie) blir intervjuad av Andreas “In the Kitchen” Ivarsson.
Fakta och sanningar står som spön i backen. Din nästa chokladbit kommer bli en ny upplevelse hur du än bär dig åt. Lyssna på avsnittet direkt här.

1 kommentar:

Trollmamma sa...

Vit fulchoklad, sån där som inte ens innehåller kakaofett, är räddningen för mig. Det är det närmaste choklad jag kommer. Jag tål nämligen inte kakao. Alls. Så billigaste fulchokladen har ändå gett mig en chans att baka saker som ska vara choklad i.
Jag kan inte för mitt liv begripa varför choklad ska anses så himla fint! Varför det måste pudras kakao över hela tallriken till övrigt chokladfria rätter. Varför det ska ringlas choklad i krusiduller över kakor. Varför det där bruna giftet ska ha sån envetet hög status över huvud taget!