fredag 16 maj 2014

Mikrobloggat: Grilldax! Högrev chili/rödvin, flintastek x3 chili, lammskiva naturell, lammsadel med örter från Scan.



Mikrobloggat via Instagram: http://ift.tt/1lJcdUe
 
--
 
Högrev rödvin & chili - klar för grillen som den är men tjänar på “lagring”. Högrev är det nya finköttet för oss grillentusiaster och matnördar. Våga prova!
 
Flintastek trippelchili - jalapeno, cayenne och ancho. En svensk klassiker med ny smak.
 
Lammskiva med ben - naturligt marinerad från Scan som du sedan kryddar själv och grillar.

Skivad lammsadel med ben - otroligt god och vacker detalj på tallriken. Rubbad med torra örter. Fyra skivor per paket.

Fläskytterfilé - grilla den med vördnad och försiktighet så blir den kanonfin. Fläskytterfilén tas ur kotlettraden är välputsad från början. Barnens favorit och god dagen efter på smörgåsen i tunna skivor. Svensk rapsgris och naturell.

Kotlettracks - förpackat som “två rejäla kotlettskivor” och till butiker som styckar själva finns detaljen som hel rad. Svensk rapsgris och naturell.

Inga kommentarer: