tisdag 20 maj 2014

Ravioli hos Cajsa Warg med nya Mauro Primitivo Alberello - roligt, mycket gott och svettigt!



Mikrobloggat via Instagram: http://ift.tt/1mTdMAj
 
Ett riktigt lyckat matlagningsevent i högt tempo - men vi hade roligt och resultatet blev fantastiskt! Kvällens vin var nya Mauro Primitivo Alberello som finns på kvartsbutelj, helflaska och Bag-in-box på Systembolaget och kostar från 37 SEK. Storsäljaren har blivit ännu godare sägs det och vi håller med om! Mauro är både generöst och fylligt, smaken bjuder in till både pasta och mer köttiga rätter.
Ravioli Mauro Primitivo Alberello IMG_3668
Vi smakade på nya Mauro samtidigt som Mattias “Fredagskocken” Larsson fick lära oss den smått ädla konsten att laga den perfekta raviolin. Här kommer ett urval av läckra bilder som inspiration!
Ravioli Mauro Primitivo Alberello IMG_3666Ravioli Mauro Primitivo Alberello IMG_3669Ravioli Mauro Primitivo Alberello IMG_3672Ravioli Mauro Primitivo Alberello IMG_3673Ravioli Mauro Primitivo Alberello IMG_3674Ravioli Mauro Primitivo Alberello IMG_3676Ravioli Mauro Primitivo Alberello IMG_3677Ravioli Mauro Primitivo Alberello IMG_3678Ravioli Mauro Primitivo Alberello IMG_3679Ravioli Mauro Primitivo Alberello IMG_3682Ravioli Mauro Primitivo Alberello IMG_3683Ravioli Mauro Primitivo Alberello IMG_3685
Recept och mer kring själva tillverkningen kommer snart.

Inga kommentarer: